Fijn food festival op de boerderie

 

Maartje: De Lindenhoff in Baambrugge is een stukje vakantie in eigen land. En dat is het al helemaal op zaterdag 23 september en zondag 24 september, als het terrein van de boerderij omgetoverd wordt grote boerenmarkt tijdens de Lindenhoff Fine Food Farm.

 

Als er écht gekookt wordt in huize Stoof-Diepstraten (wist je niet, maar ik heet eigenlijk naar mijn man, Stoof dus…), dan maken we daar een dagje van. Een bezoek aan de fantastische winkel van de Lindenhoff hoort daar sowieso bij – doet toch een stukje voor de smaak, die beleving.

 

 

Bovendien vinden we de route naar de boerderij an sich al een ‘stukje’ vakantievieren.

 

Het bericht over een eigen Lindenhoff Food Festival kwam dan ook in een dankbare inbox. Tijdens de Food Farm zullen de boeren, telers, producenten en ambachtslieden van de boerderij aanwezig zijn om je alles te laten zien en, voornamelijk, te laten proeven.

Er zijn kookworkshops van topchefs, er is een wijnroute en bij wijn hoort kaas dus een kaasproeverij kan ook.
 

Of als je liever olijfolie uitprobeert, is er zelfs een olijfolieproeverij. Verder is er een Lindenhoff mini-college, wordt er de hele dag vers brood gebakken in de steenoven en wie weet wat het food-festijn nog meer gaat brengen. Niet onbelangrijk: Brouwerij de Prael heeft speciaal voor de Lindenhoff een biertje gebrouwen: de Special Farmhouse Ale.

 

Meer lekkere info, klik hier.

 

 

Bart@Bartsboekje.nl is de bijnaam van Maartje Diepstraten, met dank aan vader Diepstraten. Haar lifestyle-blog staat bol van tips en adressen over Het Goede Leven. Maartje is getrouwd met Dirk en woont met mopshond Willem in Amsterdam.