Lieve FRANSKA

 

Manon ken je misschien nog niet, maar zij is onze graphic designer en zorgt ervoor dat Franska.nl er elke dag tot in de puntjes bij staat. Ze heeft iets liefs te zeggen tegen Franska… 

 

Mijn vriend zegt altijd: als je er nou naar streeft ook ooit eens zo te worden als Franska of May, dan kom je er wel… Ben ik met hem eens, wat een powervrouwen. 

 

Ik begon als stagiair voor Franska, in 2017 alweer. Acht maanden zat ik met Franska en het team aan een bureautje op de redactie. En mijn vrienden moeten het nog steeds horen: ‘Toen ik stage liep bij Franska…’ en: ‘Toen ik nog in Amsterdam woonde..’ Gek worden ze soms van me. Maar je merkt wel meteen hoe leuk ik het had. Hoe ik genoot. En ik was dus door het dolle toen ik terug mocht komen om als vormgeefster aan de slag te gaan. 

 

Afijn, genoeg over mij. Want deze mail is voor jou, Franska. Ook ik ga je missen en moet even wennen dat je niet meer elke dag in mijn inbox schuift. Ik weet nog precies die keer dat je van je stoel viel (sorry dat ik er weer over begin, maar geef toe: we hebben wel hard gelachen) en je gevoel voor humor met die wat droge moppen of je vakantietips. Door deze mevrouw heb ik gewoon haggis durven eten in Schotland, jaja. Door Franska deed ik grootse dingen. 

 

Er werd stiekem ook wat afgeluncht en geborreld, het kon me niet vaak genoeg, want ik was altijd benieuwd naar je verhalen over de landen die je had aangedaan en wat je had meegemaakt. 

 

Lieve Franska, ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat wij ook best even moeten wennen dat je niet dagelijks maar wekelijks op Franska.nl bent. Geniet maar van de tijd. En stuur je me nog wel foto’s en filmpjes van Missi en Sippi? Want wat een lieverds zijn dat, net zoals jij.

 

Instagram story uit 2017

 

 

Door: Manon de Snoo