Lachen, gieren, brullen

 

Er is een hilarisch filmpje op het internet verschenen. Alleen al daardoor zou je naar dit televisieprogramma willen kijken.

 

 

Ik verbaas mij nog vaak genoeg over wat voor praktijken sommige mensen uit de kast kunnen halen. En dat noemt zichzelf dan ook nog een talent. Én geeft zich vervolgens op voor een televisieprogramma waar flink wat mensen naar kijken. Maar goh, het heeft de redactie hier én de juryleden van Holland’s Got Talent weer een goed moment van keihard gieren opgeleverd. Want entertainment, daar houden we toch allemaal van? Mocht je denken: waar gaat dit nu allemaal over? Nou, vanavond begint een nieuw seizoen van het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Werkelijk alles zie je voorbij komen in deze talentenjacht. Dansers die de ene te gekke move na de andere laten zien, een vrouw die zichzelf in een metershoge paal manoeuvreert, vuurspuwende mannen met een ontbloot bovenlijf en baasjes die hun huisdier in allerlei bochten wringen voor de show. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zo schijnt er ook van alles in huis te zijn voor het nieuwe seizoen van HGT. We kunnen nu al een kleine impressie krijgen van wat ons vanavond te wachten staat, en ik kan je zeggen: ik vind het nu al fantastisch. Ik weet al hoe ik mijn zaterdagavond ga spenderen de komende weken.

 

Wil je ook meelachen? Bekijk dan snel het filmpje hieronder. Of het echt hét talent van Nederland is weet ik niet helemaal zeker, maar vermakelijk is het in elk geval.

 

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts