Vandaag boek je de goedkoopste tickets

vrouw vliegtuig

 

Tsja, dief van je eigen portemonnee ben je dan toch, als je het niet doet? Let’s goooo New York, ik ga nú boeken.

 

 

Staat er een tripje op de planning? Of het nu naar New York, Bonaire, Dubai, Bali of Barcelona is, vandaag is de perfecte dag om te boeken, want goedkoper ga je ze waarschijnlijk niet vinden. Vandaag is namelijk de dag dat de Real Deal Dagen van de KLM  van start gaan (de vervanger van de Werelddeal Weken), en die tickets gaan altijd extreem hard. Het slimste is dan ook om gelijk de eerste dag te gaan boeken: vandaag dus.

 

Zo kun je naar New York vanaf 449 euro en heb je een vakantie naar Curaçao (inclusief hotel) voor 849 euro.  Serieus goede deals dus. Het vervelende voor mij persoonlijk is dat ik geen tripje op de planning heb staan, maar dat dit mij dus wel stimuleert om er toch eentje te gaan boeken…

 
En als je toevallig een creditcard van American Express hebt, heb ik nog een extra tip voor je: boek je ticket tussen vandaag en 20 september (de Real Deal Dagen dus), en dan krijg je ook nog eens 10 procent cashback van je totaalbedrag.

 

Tsja, dief van je eigen portemonnee ben je dan toch, als je het niet doet? Let’s goooo New York, ik ga nú boeken.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer