Zoek de verschillen!

 

Linda: ‘Ik heb eigenlijk altijd hetzelfde kapsel. Ik wil weleens wat anders, iets waar meer leven in zit en niet zo futloos is. Ook zou ik graag willen dat het wat makkelijker te stylen is zodat ik mijn haar zelf kan onderhouden.’

Dit deed Rob Peetoom

De aanzet van Linda haar haar wordt iets donkerder gemaakt, net zoals haar haarpunten. Het ombre-effect (zo heet het kleurverloop) wordt wel gehouden. Maar de algemene tint van het haar wordt daarnaast een stuk koeler gemaakt, zodat het wat natuurlijker oogt. Omdat Linda een zacht en lief gezicht heeft, maken we haar uitstraling wat krachtiger en stoerder – en toch vrouwelijk. De basis van haar haar zal niet meer rond worden, maar recht, en er komt een langere lok bij haar kaaklijn.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van Linda gebruikt:

Fabricate 03 Redken, voor direct body en een textuurboost voor fijn haar. Dit is tegelijkertijd een hittebeschermer. Ook is er de Outshine 01 gebruikt. Dit lichtgewicht stylingproduct met crèmeformule bevat shea butter voor een gladde finish zonder frizz.

 

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

Linda: ‘Wat geweldig, ik ben helemaal blij. Ik herken mijzelf niet meer terug!’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

P.S Ook benieuwd naar de vorige metamorfose? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Styliste: Minh & Phoebe de Winter. Make-up: Minh. Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas