Zoek de verschillen!

 

José: ‘ Ik ben niet zo van de veranderingen, maar nu zou ik toch graag eens wat anders willen proberen. Ik zou wel graag willen zien dat het wat vlotter valt, en misschien een wat lichtere kleur.’

Dit deed Rob Peetoom

Het haar is wat donkerder gemaakt, en de warme kleur is geneutraliseerd. Intense kleuren staan mooi bij haar, maar een basiskleur laat haar gezicht ook mooi uitkomen. Haar gezicht is eerder breder dan langer, dus de coupe is meer de hoogte in gewerkt. Dit werd gedaan door de zijkanten wat slanker te maken. Hier heeft José namelijk de ideale gezichtsvorm voor. Het haar wordt zo korter, maar verliest tegelijkertijd niet zijn vrouwelijkheid.

 

Hoe?

Dit is voor het haar van José gebruikt:

Pillow proof blowdry Redken, een voedende treatment primer cream die ideaal is voor alle haartypes, met name voor droog, dik of grof haar. Het verkort de föhntijd, beschermt tegen warmte tot 220 ˚C, helpt haarbreuk tegen te gaan en biedt 24-uur lang volume zonder het haar te verzwaren.

Voor wat extra volume is er de Full effect 04 Redken gebruikt. Deze mousse geeft een verzorgende volumeboost, zonder dat het haar plakkerig of stug aanvoelt. Tot slot is er de Texture Rough Paste 12 Redken gebruikt voor een stoere, warrige textuur die flexibel is en lang houdt.

Deze producten zijn te koop in de salons van Rob Peetoom.

 

En het resultaat?

José: ‘ Ik heb eindelijk de coupe die ik wilde. De kleur vind ik ook fantastisch. Ik dacht aan een lichtere kleur, maar dit staat me echt heel mooi.’

 

Wil jij je ook opgeven?

Stuur dan een foto en je gegevens naar robpeetoom@franska.nl, en wie weet zit jij straks in de stoel bij Rob Peetoom met een prachtige nieuwe coupe.

 

PS: Ook benieuwd naar de metamorfose van vorige week? Klik hier.

 

 

Haarstylist en kapper Rob Peetoom beheerst de kunst om zo te knippen dat je kapsel perfect bij je uitstraling en persoonlijkheid past. En dat leert hij aan al zijn kappers. Dat kan-ie namelijk ook nog eens een keer heel goed. Zijn specialiteit? Metamorfoses!

Stylist: Phoebe de Winter. Make-up: Ruby. Fotografie: Rob Peetoom. Met dank aan: Rob Peetoom Zuidas