Kersthaar

 

Alles en alles leuk op z’n kerstbest? Vergeet je jezelf niet?

 

1. Wie zegt dat een vlecht alleen leuk is voor kinderen? Het staat namelijk superleuk wanneer je kort tot halflang haar hebt. Een ‘invlecht’ vanaf je scheiding naar de zijkant en je bent helemaal klaar.

 

2. Nog makkelijker is het om het bovenste gedeelte van je haar naar achter te doen en vast te doen met een leuke kerstachtige klem. Zorg bij dit kapsel wel dat je haar niet te strak naar achter zit. Een paar losse plukken is namelijk erg leuk.

 

Zilver, zwart of goudkleurig

3,99

Kruidvat

 

3. Hetzelfde geldt voor schuifspeldjes. Ja die kunnen écht leuk zijn. Als je er 2 aan één kant doet, geef je een leuke kersttwist aan je haar én het zit lekker uit je gezicht.

 

Zilverkleurig

3,99

Kruidvat

 

 

4. Als je lang haar hebt, is het leuk om het met kerst vast te dragen. Een lage en losse knot kan heel erg chic zijn. Wat plukjes los, het mag namelijk wel een beetje ‘slordig’ zitten. Bij deze look is het mooi om een wat ‘heftigere’ lippenstift te dragen. Om het kapsel af te maken, toupeer je je haar een beetje en bevestig je een mooie grote speld.

 

 

 

5. Met lang haar kun je ook een mooie hoge staart maken met een leuke ronde clip eromheen. Ook hier toupeer je je haar voor meer volume.

 

Zilver-, goud- of roségoudkleurig.

3,99

H&M

 

 

 

6. Haal de krulspelden maar uit de kast en ga voor een leuke krullige vintagelook.

 

 

 

Tip: Doe wat volume

 

Poeder op de bovenkant van je haar. Schud je handen er doorheen, voordat je aan je kerstkapsel begint

 

Andrélon volume-haarpoeder

4,99

Drogist bij jou in de buurt 

 

 

   

 

Meagan Suares is de nieuwste aanwinst bij Franska.nl. Het lachebekkie studeert Media, informatie en communicatie, en zwijmelt weg bij elke romcom die ze ziet. O ja, ze kletst de oren van je kop en is gek op unicorns. En roze.