Wat vind jij hier nou van?

 

De nieuwe reclame van Plus supermarkt… Wij vinden er wat van, maar wat vind jij eigenlijk? 

 

 

De supermarktketen Plus kwam vorige week met hun nieuwe kerstreclame. Als je het mij vraagt, nogal een heftig filmpje. Na het zien ervan was ik wel eventjes stil. Noem mij maar cliché, maar ik vind het heerlijk om met tranen op de bank te zitten, kijkend naar een film. Zeker in de maand december houd ik van net iets sentimentelere situaties. Dus wat dat betreft past dat filmpje bij mij wel in dat rijtje. Maar op de een of andere manier krijg ik er een vreemd gevoel bij. Ik ben zo benieuwd wat jij ervan vindt nadat je de reclame hebt gezien…

 

   

 

Meagan Suares is de nieuwste aanwinst bij Franska.nl. Het lachebekkie studeert Media, informatie en communicatie, en zwijmelt weg bij elke romcom die ze ziet. O ja, ze kletst de oren van je kop en is gek op unicorns. En roze.