Supersnel in
de juiste sfeer

 

Fotostylist Tamara vindt: als je maar weinig tijd hebt, kun je maar beter slim zijn. Daarom: drie geweldige stylingtips waarmee je je huis in no time omtovert tot een kerstpaleisje.

 

 

Eén grote bal geeft al een geweldig effect

 
Kersttafel dekken? Je zorgt voor een natuurlijke én feestelijke look door middel van takjes, veren, noten en kruiden. Kruidnagels, kaneelstokjes en steranijs zien er niet alleen mooi uit, maar ruiken ook nog eens lekker. Dus trek je kruidenlade maar open en leg de mooiste items op je tafel. Lekker!
 
Ben je je oude kerstballen beu? Met een dip dye blaas je je oude kerstversiering weer nieuw leven in. Maak een selectie van je oude kerstaccessoires en kies de kleur die je graag in je boom zou zien. Veel versiering is glanzend, dus een matte verfdip geeft een modern effect. Stel fraaie kleuren combinaties samen en dippen maar!
 
Je haalt al gauw te veel kleine spulletjes om je huis gezellig te maken. Hierdoor lijkt de kamer snel vol. In plaats van je huis helemaal vol te stouwen, kun je ook eens kiezen voor een paar grote eyecatchers. Een grote krans aan de muur, of een paar grote kerstballen los in een schaal op de keukentafel. Zelfs één losse kerstbal kan al een mooi effect geven.

 

 

 

Tamara van Gelderen weet wat mooi is. Ze werkt als fotostylist en is altijd op zoek naar inspiratie op het gebied van interieur, mode en natuurlijk: do it yourself. Voor Franska.nl bedenkt ze de leukste zelfmakers.