‘Kadoneer’ voor Moederdag

 

Morgen is het Moederdag. En uiteraard wil je je moeder die dag in het zonnetje zetten. Dat kun je doen met een bloemetje, een doos bonbons of een heerlijk parfummetje.

 

Maar hoe mooi zou het zijn om je moeder eens te verrassen met iets waar ook andere moeders enorm door worden geholpen. Moeders die helaas ziek zijn en kanker hebben.
 
Want het is natuurlijk fantastisch als we deze moeders met z’n allen kunnen helpen door geld op te halen voor nog meer onderzoek. Om zo kanker voor eens en voor altijd de wereld uit te krijgen.
 
En daar kun jij ook aan meedoen. Door te ‘kadoneren’ voor Moederdag!
 
Het is echt supersimpel: in plaats van een nieuwe Epilady of Senseo koffiezetapparaat, krijgt je moeder een zogenaamde ‘kadonatie’. Via de website kun je een eigen ‘Moederdag-kadonatie-pagina’ maken voor KWF Kankerbestrijding.

 

Als je deze link deelt met je broers en zussen of je hele familie, dan kan iedereen meedoen en kun je misschien wel een heel mooi bedrag ophalen. Met dit geld wordt onmisbaar kankeronderzoek gedaan, om al die zieke moeders en andere patiënten beter te kunnen maken. 

 

 
Dat zou werkelijk het allermooiste moederdagcadeau zijn. Dus doe mee!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit