Je perfecte match

 

Volgens jouw horoscoop past dit dier bij jou

 

Afgelopen zondag was het national dress up your pet day en laten we eerlijk wezen. Dat zag er schattig uit. Wie wil er nou niet thuiskomen, wetend dat er zo’n fluffy beestje op je staat te wachten. Nou dan is het dus heel simpel, want Elite daily vertelde welk dierenmaatje bij jouw sterrenbeeld past.

 
 

Ram

 

 

Hond

Een hond past perfect bij jou, ram. Dat jij graag de leiding neemt is vast niet iets nieuws. Dus leg je nieuwe dierenvriend maar aan de lijn. Je hond zal je volgen.

 

Stier

 

 

Schildpad

Net als een schildpad ben jij (‘af en toe’) erg koppig. Een dier dat jouw bui goed kan nadoen, past perfect bij je. Misschien merk je het dan…

 

Tweeling

 

 

Konijn

Bij een liefkarakter, zoals jij, past een lief konijn. Jullie zijn allebei liever niet alleen dus samen knuffelen dan maar?

 

Kreeft

 

 

Hagedis

Je hebt een grote fantasie. Dus een ‘normaal’ dier zou niet bij je passen. Én huismus… Jouw dierenvriend is ook graag thuis.

 

Leeuw

 

 

Vogel

Je bent graag het middelpunt van de belangstelling. Een vogel wordt jouw volger. Stiekem vind je het niet erg als hij je ook nog napraat.

 

Maagd

 

 

Kameleon

Je houdt van de kleinere dingen. Toevallig… De kleine kameleon past bij jou. Hij heeft veel liefde en aandacht nodig. Jij bent een ‘gever,’ dus wat dat betreft zit hij goed bij jou.

 

Weegschaal

 

 

Cavia

Waarschijnlijk heb jij al nagedacht over een dier in huis nemen. Je bent namelijk niet graag alleen, hè weegschaal? Met een cavia heb je altijd iemand aan je zij waar je voor kan zorgen, want dat doe je graag. Hij zal ervan houden.

 

Schorpioen

 

 

Egel

Net als een egel, draag je een goede bescherming (misschien niet op je rug) voordat je aan een nieuw avontuur begint. Vriendschappen vind je het allerbelangrijkst dus past dit stekelige diertje perfect in jouw vriendengroep. Oh en hij is ook leuk om foto’s van te maken, toch?

 

Boogschutter

 

 

Paard

Je leeft voor nieuwe ervaringen en met een paard kom je erg ver. Een Stal in de tuin plaatsen dan maar?

 

Steenbok

 

 

Kat

Je bent erg van de routine. Een kat zal jouw levensstijl dan ook niet verstoren en verwacht ook niet dat je hem de hele dag knuffelt. Hij snapt jouw karakter en stemmingswisselingen.

 

Waterman

 

 

Minivarken

Je houdt niet van saai. Een minivarken is origineel en daarom ook zo passend bij jou.

 

Vissen

 

 

Vis

Lekker cliché dat een vis bij jou past, maar écht waar hij past bij je ‘go with the flow’ persoonlijkheid. Met een vis heb je namelijk genoeg tijd voor jezelf en daar houd je wel van.

 

 

 

Ben je al overtuigd? Of heb je al zo’n leuke dierenvriend aan je zij?

 

 

 

Door Meagan Suares

Meagan Suares is de nieuwste aanwinst bij Franska.nl. Het lachebekkie studeert Media, informatie en communicatie, en zwijmelt weg bij elke romcom die ze ziet. O ja, ze kletst de oren van je kop en is gek op unicorns. En roze.

 

 

Bron: elitedaily 

Beeld: Pinterest