In dit hotel wil je beslist een nachtje slapen!

 

Eén nachtje voor z’n tweetjes kun je winnen! En een vorstelijk ontbijt hoort erbij.

 

 

 

Deze week reizen we af naar het oude Sittard. Alwaar het hart van zowel Bourgondiërs en cultuur- en natuurminnaars als dat van shopaholics sneller gaat kloppen. Want vanuit HOTEL MERICI, waar je verblijft, ben je in een mum van tijd in Maastricht, Düsseldorf, Hasselt of Antwerpen. Wil je al wandelend van de Duitse of Belgische omgeving genieten? Met de Eiffel of de Ardennen aan je voeten kan je dag nu al niet meer stuk.

 

 En dan zijn er ook nog Snowworld in Landgraaf, de thermale baden van Thermae 2000 in Valkenburg en de Carolus Thermen in Aken.

 

Nou?

 

Over HOTEL MERICI, dat is gevestigd een voormalig stokoud klooster, kunnen we melden dat er 48 kamers zijn, die variëren van comfort- en superiorrooms tot (bruids)suites en familiekamers. Allemaal verschillend doch stuk voor stuk voorzien van alle mogelijke comfort, terwijl de inrichting sfeervol is en het slaapcomfort top.

 

Ontbijten is een feest bij HOTEL MERICI. Omdat alleen het beste goed genoeg is, is er een uitgebreide keuze aan biologische en fair-trade producten in huis. Met daarnaast een keur aan fantastische streekproducten van kleine ondernemers. In Bar Lounge Anno 1647 kan een aperitief of kopje koffie worden genoten. Op mooie dagen staat hiertoe ook het gezellige en rustige terras Saint-Calvaire ter beschikking. Culinair genieten, tot slot, kan in restaurant Wine&Dine, dat op slechts 75 meter loopafstand van het hotel ligt.

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting voor z’n tweeën, met ontbijt. En wie wil dat nou niet?

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Hotel Merici,

telefoon 046 4009002.

 

 

 

WINNEN?

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

    

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans