IKEA lanceert deze te leuke collectie voor je hond en kat

 

En je wil alles hebben.

 

 

 

Ik heb weleens gelezen dat vrijwel ieder huishouden in de westerse wereld minstens een item van IKEA in huis heeft. Kijk voor de gein eens op Funda naar foto’s van huizen die te koop staan. Negen van de tien keer staat er een PAX kledingkast in de slaapkamer.

 

En nu heeft het blauwe warenhuis fantastisch nieuws voor je liefste harige huisgenoot. Een gloedjenieuwe collectie die speciaal is ontworpen voor katten, honden en hun personeel. De UTSÅDD-lijn is ontworpen in samenwerking met dierenartsen, experts op het gebied van huisdierproducten en de dieren zelf. Zij werden als het ware de ervaringsdeskundigen die mede bepaalden of een artikel in productie zou worden genomen. 

 

 

‘Na twee jaar ontwikkeling en uitgebreide tests op een panel van honden en katten heeft IKEA een collectie gecreëerd die zowel aan de behoeften van huisdieren als aan die van hun families voldoet, en tegelijkertijd de veiligheid en het welzijn garandeert’, aldus IKEA.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Edholm Ullenius (@edholmullenius)

 

 

De collectie van 21 producten is gebaseerd op de 4 activiteiten waar je hond of kat het meest blij van wordt: spelen, slapen, eten en zich verstoppen om tot rust te komen. Niet alleen leuk om te zien, maar ook gewoon superhandig. Wat dacht je van een mat die ervoor zorgt dat de bak niet verschuift tijdens het eten? Die zou voor mijn Takkie echt perfect zijn want die schuift met dat ding zo’n beetje de hele keuken door als ie de kans krijgt. Er zijn heerlijk fluffy kussens en manden, verantwoorde speeltjes die het gebit beschermen en zelfs een tentje waarin Luna of Max zich even terug kan trekken. 

 

Je zou er toch van gaan kwispelen? Helaas is deze collectie niet in Nederland verkrijgbaar, maar wel in België. De moeite waard voor een stop-over op weg naar je vakantieadresje in het zuiden.

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit