Iemand aannemen omdat hij een lange middelvinger heeft?

 

Dit zegt de lengte van je vingers over jouw persoonlijkheid

 

 

En niet alleen de lengte, ook de vorm, de lengte van je kootjes en hoe soepel je je vingers naar achteren kunt bewegen is een geheime routebeschrijving naar jouw karaktereigenschappen. Ik las een artikel hierover op happinez.nl en besloot het op mezelf toe te passen.

 

Ten eerste: kleine handen of grote handen

Heb je kleine handen, dan ben je volgens het artikel een snelle denker en vrij ongeduldig. Nu heb ik een paar vriendinnen met kleine handen en ik kan je vertellen: spot on, deze analyse.

 

Heb je grote handen, dan ben je een veelzijdige levensgenieter. Mensen met middelgrote handen zouden over alle kenmerken beschikken.

 

Dan over de lengte van de vingers

Bij korte vingers heb je een helikopterview en ben je van het snelle doorpakken. Ook dat sluit feilloos aan bij mijn kleinhandige en kortvingerige (klinkt best apart zo) vriendinnen.

 

Mensen met lange vingers zijn analytisch en hebben oog voor detail.

 

De bezitter van middellange vingers zou over al deze eigenschappen bezitten of misschien een greep hieruit kunnen hebben.

 

Dan de lengte van de vingerkootjes

Als je bovenste kootjes de langste zijn van de drie kootjes, ben je inspirerend, spontaan en creatief.

 

Is je middelste kootje het langst, dan ben je verstandelijk en concreet.

 

Is je onderste kootje de winnaar waar het de lengte betreft (zoals bij mij het geval is), dan ben je goed geaard, een doener en houd je van een fysieke uitdaging.

 

Dan nog een paar interessante zaken.

1.  Is je wijsvinger korter dan je ringvinger (check), dan heb je een lange periode onzekere gevoelens gekend.

 

2.  Steekt je middelvinger een stuk (zeker een half kootje) boven de rest uit, dan ben je gestructureerd en houd je je aan afspraken.

 

3.  Heb je een korte pink (waarbij het topje hooguit tot het bovenste kootje van je ringvinger komt), dan ben je een laatbloeier die pas na haar dertigste piekt.

 

Voor wat het waard is, maar ik vond het toch wel vermakelijk en interessant. Bewaar het voor als je straks, ooit, weer de kroeg in mag. Ideaal first date gespreksmateriaal, toch?

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach