Hollen naar HEMA, want dit wil je hebben

 

Dit had je vast niet gedacht. Maar het iconische duo Viktor & Rolf is dus ook fan van de HEMA

 

Viktor en Rolf waren vroeger net als jij en ik gewone pubertjes die hun schriften voor de middelbare school bij de HEMA kochten. En hoezeer de heren nog steeds aan het warenhuis zijn gehecht, blijkt wel uit het feit dat ze onder hun outfits nog steeds HEMA-sokken dragen. Dat vindt de HEMA hartstikke leuk en ze zijn dan ook heel blij met een fantastische samenwerking met deze twee wereldberoemde Hollandse couturiers.

 

Je herinnert je vast nog wel die beeldige bruidsjurk waarin Mabel Wisse Smit met haar prins Friso trouwde. Bomvol strikken. En die o zo herkenbare strik komt nu ook weer terug in de ‘Jingle bows kerstcollectie’ die Viktor & Rolf voor het warenhuis hebben ontworpen.

 

Kersttruien, kerstballen, bijpassend cadeaupapier en zelfs een kerstrompertje: ik wil alles wel hebben. Zo krijg ik zomaar couture in huis voor een fijn HEMA-prijsje. Hoe leuk is dat?

 

Hollen naar de HEMA dus. Vanaf 18 november ligt het in de winkels en is het online verkrijgbaar.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

In samenwerking met @viktorandrolf brengen we op 18 november de jingle bows collectie uit.✨ Bekijk onze story en laat je inspireren voor een sprankelende kerst dit jaar!

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit