H&M gaat samenwerken met Diane von Furstenberg

 

Oh god, hier ga ik weer. Sinds corona heeft toegeslagen in Nederland dacht ik dat ik bákken met geld zou overhouden.

 

Want dat geld geef ik normaal gesproken uit in de horeca en dat zou ik dus nu overhouden. Ik had mezelf allang rijk gerekend. Béétje behoorlijk verkeerd ingeschat, want al dat geld (en meer) geef ik nu uit aan kleding. Dingen voor in huis. Ik heb een soort koopdrang ontwikkeld en ik hoop maar dat het aan corona ligt, maar ik vrees dat het einde nog lang niet in zicht is…

 

Want dan hoor ik dus net dat H&M gaat samenwerken met Diane von Furstenberg voor een interieurcollectie en dan weet ik al dat ik dus alles wil hebben. We kunnen vazen, kussenhoezen, dekens en kaarsen verwachten, allemaal gekenmerkt door de opvallende en kleurrijke patronen die we wel kennen van DvF.

 

‘Ieder nadeel heb z’n voordeel’ zei een wijs man ooit, en dat geldt ook voor deze collab met H&M HOME: hij komt namelijk pas in 2021 uit. Dat is een klein voordeeltje omdat ik dan even een buffer kan opbouwen totdat ik alles hieraan verbras. Want kijk nou even naar deze vaas, die wil je toch in huis? Ja, precies.

 

Dat is tot nu toe het enige item dat we al te zien krijgen, maar er wordt al gehint om hier en daar wat meer primeurtjes. Even de H&M-site in de gaten houden. Of mij. Want hier ga ik wel van op de hoogte blijven uiteraard.

 

 

 

Beeld: H&M

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer