Hier zwem je lekker privé

 

Dus einde aan de badpakkencrisis

 

Heb je vorige week toevallig over Franska’s badpakkencrisis gelezen? Over dat ze zich zo te buiten was gegaan aan Bretonse roomboter-galettes? En dat ze de weegschaal al een maand straal genegeerd had? En dat ze toen die paskamer in moest? Ik snap de nachtmerrie!

 

Een zwembad dat je zo goed als voor jezelf hebt, dacht ik. Dat lijkt mij nou ideaal! Nou, ik heb wat adresjes geselecteerd. Allemaal fijne B&B’s met maar een paar kamers én een privézwembad. De midweken zijn trouwens het stilst, dus dan heb je nóg meer kans het rijk voor jou alleen te hebben!

Gasterij Landschot

 

In de natuur van de Brabantse Kempen

 
Gasterij Landschot heet deze parel van een B&B annex NatuurSpa. De vier kamers zijn op en top naturel, drie kamers hebben hun eigen terras en in deze tijd van het jaar ontbijt je lekker buiten.

Om je heen niets dan natuur, een verrukkelijke zwemvijver om nog meer tot rust te komen en dan ook nog eens een NatuurSpa aan huis voor de wellness-liefhebber. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen en arrangementen op maat, al dan niet aangevuld met een heerlijke maaltijd. 

 

€ 115,- voor z’n tweeën, inclusief ontbijt (korting bij twee of meer nachten!).

Meer informatie en boekingen.

De Eshof

Drenthe op z’n mooist

De Eshof ligt in Norg, een Drents dorpje met genoeg te doen, dat wordt omgeven door allerlei natuurgebieden waar ook genoeg te doen is. Over de Eshof zelf: daar kun je verblijven in een appartement of in een B&B-kamer. Tegen een vriendenprijs kun je hier gebruikmaken van de luxe buitensauna met relaxruimte, open haard en ligbedden. Ook het fijne buitenzwembad is vrij te gebruiken.

 

Vanaf € 110,- voor z’n tweeën, inclusief ontbijt.

Meer informatie en boekingen

 

In de Betuwe Kasteel Ophemert.

 

Het Zonnehuis in De Haan, een prachtige badplaats aan de Belgische kust.

 

In Zeeland Guesthouse Ensenada.

 

B&B de Brakelhoen, in de prachtige groene Vlaamse Ardennen. Een absolute aanrader.

 

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.