De musthave van Meghan Markle

 

Als je op zoek bent naar smeuïg nieuws, dan moet ik je teleurstellen. Dit artikel gaat gewoon over wat er staat, namelijk de lievelingsslippers van Meghan Markle.

 

En als iets goed genoeg is voor Meghan, dan is het goed genoeg voor ons.

 

De sustainable flipflops waar Meghan deze zomer op rondkleppert komen van Rothy’s. Het schijnt dat Megs fan van het merk is, omdat het naast chic ook (ja echt) comfortabel is. Ze gaat bijna nooit op reis zonder en ze wegen weinig tot niets, wat gunstig is voor de kilo’s in je bagage. Al vraag ik me af of het Meghan daar om te doen is. Tot slot kun je ze na afloop van je avontuur gewoon in een wasmachine mikken en ze zijn weer als nieuw. Ik vind het allemaal enorm aantrekkelijk, behalve dat ze nog niet in Nederland te koop zijn. Maar hé, daar hebben we gelukkig het wereldwijde web voor.

 

The Flip, zoals de slipper heet, is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en een voetbed met algenbasis. Ik vind ze enorm TKees meets Havaianas. Eens even kijken hoe lang de levertijd op een zwart paar Flip’s is, want met al dat zonnige thuiswerken ben ik ontzettend toe aan een vers slippertje.

 

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans