Het grappigste katten­filmpje

 

We hebben er al veel voorbij zien komen de afgelopen jaren, maar deze vond ik zó grappig dat ik hem even met je moest delen.

 

Een paar weken geleden ben ik naar Londen verhuisd. Dat is natuurlijk even wennen. Een nieuwe stad, ver van familie, vrienden en de gezelligste redactie van Nederland. Ik moet veel missen, maar heb er ook iets leuks bij gekregen. Mijn vriend natuurlijk, want daar woon ik nu gezellig mee samen, maar hij heeft ook een kat: Tipsy. Normaal gesproken ben ik niet zo’n kattenmens omdat ik ben opgegroeid met een té leuke en lieve Springer Spaniel. Maar voor Tipsy maak ik een uitzondering. Misschien komt het ook wel door Tipsy dat ik de afgelopen tijd allemaal kattenfilmpjes aan het kijken ben. En nu ben ik er vanochtend eentje tegengekomen die ik met je moet delen, want ik vind hem te grappig.

 

Wat je op het filmpje ziet? Een nieuw filter op Snapchat waar katten compleet van in de war raken. Wil je ook even lachen op deze maandagochtend? Kijk maar snel mee hieronder…

 

 

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn