HEMA deelt toch uit met sinterklaas

 

Warme chocolademelk halen na de intocht van Sinterklaas: het is toch een beetje traditie. Eentje die dit jaar helaas wordt overgeslagen, dankzij – nou ja, je weet wel waardoor.

 

 

Maar niet getreurd, want het is alsnog feest bij de HEMA en er worden zelfs prijzen weggegeven. Je kan namelijk een kleurplaat downloaden of eentje bij een filiaal meepakken. Deze kleur je zo mooi mogelijk in en plak je op je raam om de Sint toch een beetje een warm welkom te heten. Maak hier dan vervolgens een leuke foto van en plaats die op Instagram of Facebook. Zorg dat je in ieder geval @hemanederland hebt getagd, want alleen dan maak je kans op de prijzen.
 
En die prijzen zijn echt het allerleukst. Er zijn maar liefst vijf hoofdprijzen weg te geven: in het weekend van 5 en 6 december gaat de Sintbus rond met allerlei cadeautjes en lekkernijen. De winnaars van de wedstrijd mogen twee vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes meenemen. Superleuk voor kids dus! Daarnaast zijn er ook heel veel “troostprijzen”. Tussen aanhalingstekens ja, want er zitten echt zoveel leuke dingen bij.

Zelf ben ik ook aan het knutselen geslagen. Nou ben ik met mijn 31 jaar niet echt meer de doelgroep, maar ik heb me echt zo erg vermaakt met het schilderen van een spaarpot in de vorm van een teckel.  Die wilde ik eigenlijk cadeau geven aan een van de kids van vriendinnen van me, om leuk samen te maken, maar ik ben er zelf mee vandoor gegaan. Oeps.
 
De kleurplaatactie loopt nog tot 29 november, dus je hebt nog even de tijd. Ik vind het zo’n leuke actie van HEMA. Sowieso sla ik eigenlijk elk jaar het grootste deel van m’n cadeautjes in bij deze winkel, en ook nu ben ik al even losgegaan, om de drukte voor te zijn. En elk jaar wordt er bij ons dobbelspel toch weer het hardst gestreden om deze HEMA-toppers.

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer