Hebben: een koeltas met kraantje én glazen voor koude wijn

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: dé ultieme koeltas.

 

Vaarwel warme wijn, smeltende ijsklonten, eindeloze tripjes naar de koelkast en hallo CubiCool! Dé gadget die er deze zomer voor gaat zorgen dat jouw favoriete drank lekker koel blijft tijdens de hitte.

 

Wie de CubiCool heeft bedacht, verdient een prijs. Want eindelijk blijft die rosé, sangria of Limoncino Spritz langer dan 2 minuten koud. De CubiCool is een koeltas 3.0, die tot wel 5 (!) uur drank koel kan houden terwijl jij ligt te dobberen in je avocado luchtbed. Hoe? Doordat de tas is gemaakt van speciaal materiaal dat de kou van een bevroren ice-pack lang vast kan houden.

 

Het enige wat je dus hoeft te doen is de drankzak te vullen met waar je maar zin in hebt en er een gekoeld ice-pack naast te stoppen. De CubiCool heeft uitklapbare pootjes, zodat je ‘m overal makkelijk neer kunt zetten, een tap-kraantje én ingebouwde glazen-houders voor 6 wijnglazen. Daarnaast is deze te gekke gadget er in verschillende prints en kleuren matching aan jouw zwembroek, badpak of bikini. Dus haal deze briljante gadget voor €59,90 snel in huis zodat jij dit weekend nog aan een koud glas wijn kunt sippen op het strand.

 

Beeld: CubiCool

Door: FavorFlav