Hebben: een elektrische voetenverwarmer

 

Dit weten jullie natuurlijk allemaal alláng en waarschijnlijk hebben jullie er ook al genoeg over geklaagd, maar het moet toch even gezegd worden: wat is het KOUD.

 

 

 

Meine gute, ik was een paar dagen niet thuis en had dus de verwarming uitgezet, en toen ik thuis kwam waren al mijn ramen gewoon bevroren. Nou, daar word je niet bepaald blij van. Het duurde daarnaast ook flink lang voordat de temperatuur weer een beetje normaal was.

 

Daar was ik dan ook niet helemaal content mee, dus ben ik aan het googelen geslagen om te kijken wat ik kan doen tegen deze tergende kou. Nu vertelde een vriendin van me ooit dat kou vooral wordt bepaald door je enkels: als die niet bedekt zijn, heb je het onredelijk koud. Geen idee of dat waar is, ik heb het namelijk nooit gecheckt, maar het is wel blijven hangen.

 

En toen kwam ik uit op dit briljante product dat ik natuurlijk gelijk heb besteld. Een elektrische voetenverwarming; ik kan niet wáchten tot-ie binnen is. Handig met die hoge gasprijzen; mijn voeten gaan hier zó intens gelukkig mee zijn. Zo kom ik wel de winter door, dus ik kon deze tip natuurlijk niet voor mezelf houden. Hier scoor je ‘m, en hij is as we speak nog in de aanbieding ook.

LifeGoods Elektrische Voetenwarmer, €37,99 €32,99 bol.com

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer