Heb jij juf Ank ook zo gemist?

 

Het aftellen naar seizoen twee van De Luizenmoeder is begonnen. De trailer belooft in ieder geval al veel goeds.

 

 

Over twee weekjes zitten we weer massaal voor de buis, elke zondagavond met de ogen gericht op juf Ank en haar kliek. Seizoen één was een daverend succes. Heel Nederland had het over de herkenbare gebeurtenissen die zich in en rondom basisschool De Klimop afspelen, onder leiding van de legendarische juf Ank. Niet heel gek dat er werd besloten juf Ank, directeur Anton en hulpmoeder Nancy weer op de televisie te laten verschijnen voor de nodige nieuwe avonturen.

 

We krijgen nu, twee weken voor aanvang, alvast een glimp te zien van wat ons te wachten staat in de nieuwe afleveringen van De Luizenmoeder. En ik lag alweer in een deuk kan ik je vertellen, en dat in die ene minuut. De ongemakkelijke grappen vliegen je om de oren en verschillende taboes komen ook weer aan bod.

 

Ik ben helemaal klaar om ‘hallo allemaal, wat fijn dat jij er bent’ weer mee te blèren voor de televisie. Of zal er voor het nieuwe seizoen een ander, weer zo fenomenaal lied zijn om de leerlingen elke ochtend te verwelkomen? Het zit inmiddels alweer in je hoofd hè? Hallo allemaal…

 

Zet zondagavond 10 februari in je agenda!

 

 

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts