Harry en Meghan: het vervolg

 

Eerder schreven we al over alle ins & outs rondom het interview bij Oprah op de bank, vandaag is het tijd voor deel 2. Want eigenlijk zijn er nog best wel wat vragen.

 

 

Waarom schoof Harry eigenlijk later aan?
Dat is toch best wel gek, of ligt dat aan mij? Het hele ‘kom, we halen hem er ineens ook bij’. Uiteindelijk gaat het toch ook om zijn familie?

 

Hoe lang zal (het team van) Oprah hebben gesmeekt om dit interview?
Of hebben Harry en Meghan uit zichzelf bij hun vriendin aangeklopt? Zouden er ook nog andere talkshowshosts in the running zijn geweest, die nu enorm balen dat het Oprah ‘weer’ is gelukt? Echte kritische vragen stelde ze niet echt…

 
Als Harry en Meghan die hele mediatornado zo vernietigend vonden, waarom gooien ze nu dan zelf olie op het vuur?
Je eigen kant van het verhaal een keer willen doen à la, maar bij Oprah, ja? De verstoorde familiebanden nog meer te grabbel gooien? Het lijkt me niet dat je hiermee hoopt op een verzoening. De aantijging dat er binnen het paleis discussies waren over hoe donker Meghans eerste baby zou worden is eh, ook best wel verwoestend voor het paleis.

 

Zou het kloppen, die 7 tot 9 miljoen?
In de wandelgangen wordt gefluisterd dat de rechten voor maar liefst 7 tot 9 miljoen zijn verkocht aan de Amerikaanse televisiezender CBS. Wat zouden Meghan en Harry hier onderaan de streep aan overhouden?

 

Buckingham Palace zwijgt nog in alle talen over het interview, zouden ze nog met een reactie komen?
Volgens verschillende Britse media zou er achter de schermen wel degelijk crisisoverleg zijn. Een royaltyverslaggever van de Daily Express twitterde maandag dat iedereen die geautoriseerd is om met de media te praten zijn of haar telefoon heeft uitgezet en dan is de kans klein dat er überhaupt gereageerd wordt.

 

En even tussendoor: Meghan is toch de perfecte interviewkandidaat?
Niets politiek correct geneuzel: gewoon open en eerlijk. Alsof je met je beste vriendin en een goed glas wit op de bank zit. Een prachtige, intelligente vrouw die ieder antwoord extra kracht bijzet met concrete voorbeelden. De droom van iedere journalist.

 

Best wel geinig toch, dat Meghan vertelt dat ze de coupletten van het volkslied zelf op YouTube heeft moeten opzoeken?
Niemand heeft haar naar eigen zeggen opgeleid om royal te zijn. Ah nee, vandaar het foutje met die huidkleurige panty’s, Meghan. Daar ga je al.

 

Hoe bizar is het dat ze haar paspoort en autosleutels moest inleveren?
En dat ze zegt dat ze in vier maanden tijd misschien twee keer iets buiten Buckingham Palace is gaan doen? Hebben we het hier over een gevangenis of wat?

 

Afijn, met ondertussen hogere kijkcijfers dan de Superbowl hebben we het dus wel even over Het. Gesprek. Van. Het. Jaar. Mocht je het willen zien: zet vanavond om 20.30 uur Net5 aan.

 

Door: Redactie Amayzine.com