Gaan Martien en Wendy samen een programma presenteren?

 

Wendy, Martiens SBS-collega, was deze week op bezoek bij het Chateau. En dit maakt behoorlijk wat los bij ons Nederlanders…

 

 

 

Chateau Meiland. Binnen een kleine periode is het uitgegroeid tot een van de bekendste Nederlandse televisieprogramma’s. Gisteren was de laatste aflevering van seizoen twee te zien, en wat hebben we weer gelachen met z’n allen. Met meer dan een miljoen kijkers is het een van de best gekeken programma’s in Nederland. En natuurlijk verdienden Martien en de familie Meiland de Televizierring van 2019.

 

Het is dus ook geen wonder dat het Chateau voor de komende jaren (!!) al he-le-maal is volgeboekt. Het was zelfs zó vol, oma Meiland wilde al maanden langskomen, maar het lukte maar niet. Pas in de laatste aflevering van gisteren was te zien hoe ze eindelijk een plekje voor haar hadden kunnen maken. Blijkbaar is het uiteindelijk ook gelukt om ruimte te maken voor nog een heel bijzonder iemand: Wendy van Dijk. 

 

Dat was gisteren te zien op haar Instagram. Bij een foto van haar en Martien schrijft ze: ‘Wat een heerlijk dagje. En nu bijna wijnen.’ Waarom Wendy bij het Chateau is blijft onduidelijk, maar veel mensen denken dat ze misschien samen een programma gaan presenteren. En dat lijkt me een groot feest. Met de charmes van Wendy en de humor van Martien… Dat kan alleen maar goed gaan.

 

Maar ach, als dat echt zo is, dan horen we het vanzelf. Tot die tijd blijf ik Chateau Meiland missen op televisie. Gelukkig is daar dan nog wel Cash or Trash en Ranking the stars. Dus ik zal Martien daar wel opzoeken. Jij ook? 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Wat een heerlijk dagje! En nu bijna…? @chateaumeiland

A post shared by Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) on

Door: Danique van Leeuwenstijn

Danique is coördinerend redacteur bij Franska.nl. Samen met haar Britse vriend woont ze in het hartje van Londen. Zelf is ze gek op reizen, gezelligheid, koken, goede wijn, en vintage treasures.

Afbeelding van Danique van Leeuwenstijn