Frosecco is wat je wil

 

 

Mag ik je voorstellen aan de frosecco? Yep, it’s frozen prosecco. En zelf maken? Dat is dus een piece of cake. Komt ‘ie:

 

Het begon allemaal met rosé en een slush puppie in the mix: frosé, wat niet veel later tot hét zomerdrankje van 2018 werd gedoopt. En nu, liters aan weggeslurpte frosé verder, is er een nieuw familielid in de frosé-familie geboren. Mag ik je voorstellen aan de frosecco? Yep, it’s frozen prosecco. En zelf maken? Dat is dus een piece of cake. Komt ‘ie:

 

Frozen revolution

Of er sprake is van een frozen revolution? Wat ons betreft wel. Van de frosé bestaan er al vele varianten (zoals deze met aardbei) en ook de frosé sorbet is inmiddels een ding. Ook waren de prosecco & peach bellini-ijsjes van de Aldi afgelopen jaar razend populair en wij hopen dat ze dit jaar weer in de schappen komen. Wat is de volgende stap? Frampagne?

 

Zelf maken

Kan je niet wachten om zo’n New Yorkse frosecco te proeven? We begrijpen dat je niet meteen op het eerste beste vliegtuig naar New York stapt en daarom hebben we goed nieuws: zelf thuis frosecco (of een andere boozy slush) maken is a piece of cake. Maak het op dezelfde manier als frosé (zie onderstaande video), maar vervang rose door prosecco.

 

 

Tekst: Favorflav.com