Wat heeft deze week voor jou in petto?

 

Waterman

Je geeft iedereen vrijheid en voelt zelf ook sterk je eigen vrijheid. Deze week moet je daar eens even goed van genieten. Doordat jij ruimte biedt, groeit jullie band juist op een dieper level.

 

Vissen

Heb je al een plan gemaakt voor de aankomende tijd? Niet getreurd, deze week maak je datgene mee wat jou gaat inspireren. Laat het op je afkomen en je creativiteit zal vanzelf naar boven komen.  

 

Ram

Je optimisme en enthousiasme heb je weer helemaal onder controle. Dit is jouw week, maar kijk uit, Ram. Ook al heb je alles onder controle en laat je dit maar al te graag zien, ook jij kan onzeker zijn. Kijk uit wie je nou daadwerkelijk voor de gek houdt.

 

Stier

Druk, druk, druk is het momenteel in jouw leven. Je gaat helemaal op in je eigen enthousiasme. Houd dit vol, maar probeer ook de rust op te zoeken. Voorkom de druppel, die de emmer doet overlopen.

 

Tweeling

Wees impulsief op intiem gebied. Je bent toe aan verandering en wacht al een tijd op initiatief van je partner. Neem het heft in eigen handen, anders kun je eeuwig blijven wachten. En je weet wat ze zeggen: initiatief wordt beloond. Klaar voor een nieuwe start.

 

Kreeft

Het vertrouwen dat je geeft aan je kinderen, zal beloond worden. De onvoorwaardelijke liefde die je ze geeft is niet onopgemerkt gebleven. Focus deze week even op jezelf. Jij weet zelf het allerbeste wat je kinderen nodig hebben én wanneer. De rest van de tijd, ja, die is voor jezelf.

 

Leeuw

Is er iets gebeurd? Heeft iemand iets tegen je gezegd? Of voel je je niet gewaardeerd? Blijf niet die gedachten in je hoofd opnieuw en opnieuw afspelen. Kaart het aan en praat het uit. Vergeet niet dat de mensen om je heen niet altijd weten wat er in je omgaat. Lucht je hart, want anders heb je alleen jezelf er mee.

 

Maagd

Vorige week ging het helemaal niet hoe je wilde dat het ging. Wat treurig leek, kun je deze week met gemak omzetten naar optimisme. Je hebt een lesje geleerd en hoewel er al een aantal weken blauwe lucht te zien is, is het bij jou nog nooit zo helder geweest.  

 

Weegschaal

Door jezelf eindelijk wat rust te gunnen, kon je één worden met je eigen gevoel. Vorige week kon je een en ander evalueren en daar is ‘ie dan: de week van het nieuwe begin. Geef eerdere problemen een plekje en kom er sterker uit. Deze week staat kracht centraal, en wat staat dat je goed.

 

Schorpioen

Je zult verbaasd zijn: deze week worden er pittige vragen aan je gesteld, die je niet aan had zien komen. Normaal gesproken ben jij degene die de vragen stelt. Denk goed na voor je een antwoord geeft. Eerlijkheid duurt het langst.

 

Boogschutter

Je krijgt de vrijheid om een keuze te maken. Misschien iets teveel vrijheid zelfs. Wacht niet te lang, want als je het kiezen uitstelt, wordt het alleen maar moeilijker en raak jij benauwd in het proces.

 

Steenbok

Deze week staat geheel in het teken van free spirit. Laat de teugels even vieren en doe iets spontaans voor jezelf. Je komt herboren terug en wie weet, is dit niet de laatste keer dat je dit doet. Het is goed voor je, probeer dat te accepteren.