Vind een rijke vent!

 

 

Frits: Mij werd door de redactie van Franska.nl gevraagd of ik mijn altijd praktische, bruikbare tips toch nog wat praktischer en bruikbaarder wil maken en zeker ook wat goedkoper. Want het blijkt dat niet iedere bezoekster van deze site zich een Prada-jurkje van €4000 kan veroorloven. Best sneu.

 

 

Dit is en blijft toch mijn meest bruikbare en praktische tip: zoek altijd een partner met een vermogen van tien miljoen of meer. Dan luidt de dagelijkse vraag niet langer: waar blijft al mijn geld toch? Maar: welke Prada-jurkje zal ik nu weer eens aantrekken? Het zorgt zogezegd voor wat rust in je hoofd, net als mindfulness en yoga en een stevige strandwandeling.

 

Maar goed, Frits past zich wel weer aan.

Dit keer het onderwerp ontharen, echt een onderwerp voor deze tijd van het jaar. Ik heb daar persoonlijk als kater niet zoveel mee, eigenlijk helemaal niks, maar dat heeft ook wel wat: je krijgt hier volledig objectieve informatie.

 

De goedkoopste manier om te ontharen is en blijft die haartjes er zelf uittrekken, dat is namelijk helemaal gratis. Ook wel pijnlijk trouwens en bovendien een zaak van de korte termijn – een maand later zijn ze er weer, die haartjes. Zo blijf je een zomer lang bezig.

Scheren kan natuurlijk ook, met een mesje. Bij Kruidvat heb je ze al voor €0,98. Maar dan kun je je natuurlijk wel snijden en dat kost dan weer pleisters, ja, eer je het weet zit je op een kostenpost van €5.

 

Ontharingscrèmes zijn ook wel nuttig, maar menige vrouw blijkt er allergisch voor te zijn en dan moet je weer een crème kopen tegen die allergieplekken op je huid, dan heb je al snel €20 uitgegeven bij Kruidvat. Best veel geld voor al die vrouwen die geen steenrijke partner bezitten.

 

Een wondermiddeltje is verse geitenurine, je hebt al een geit voor €50

 

Dan heb je natuurlijk fijne apparaatjes, bijvoorbeeld de Philips SC2007/00 Lumea Prestige. Maar dat ding kost maar liefst €319, nou, daar kun je ik weet niet eens hoeveel witte truffels voor kopen, twee, ja, misschien wel drie. Dat geloven ze trouwens in Italië: als je maar veel witte truffels eet, verdwijnen die haartjes als vanzelf. Wel een dure methode, maar ook een lekkere. Bij Italiaanse vrouwen is overigens dat haartjesprobleem nog vele stukken groter dan bij Nederlandse vrouwen, dus nog een extra tip: ga daar niet wonen!

 

Laseren, is dat wat? Ja, maar pas op, hoor. Dan staat er in de reclame van zo’n laserspecialist: ‘Al vanaf €45!’ Blijkt dat voor dat bedrag alleen de bovenste helft van je rechteronderbeen wordt gelaserd.

Een klassiek wondermiddeltje is driemaal daags verse geitenurine over die haartjes wrijven. Je hebt al een geit voor €50 en dat niet alleen: dan heb je ook geitenmelk en geitenkaas, ja, je kunt nu een geitenproductenboetiek beginnen en dan ben je
a) van die haartjes af, en

b) dat broodnodige geld stroomt nu vanzelf binnen.

 

Nou, dit leek me wel zéér praktisch en zéér bruikbaar én lekker goedkoop, toch, Franska.nl?