deel 175

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Eenzame drinker

 

Drinken in je eentje… het is af te raden. Ik ken het, maar ben er nu gelukkig (zo goed als) vanaf. Heb vandaag trouwens wel een nieuwe kurkentrekker gekocht, want die andere bleek van Paul te zijn.

 

Volgens mij had Paula gisteren ook wel een glaasje gehad, denk je niet? Wel goed dat je haar even met haar man geconfronteerd hebt. Waar gaan jullie volgende week heen? Dan kom ik ook even kijken, ik voel altijd binnen een minuut hoe dingen zitten, heb een geweldig beoordelingsvermogen is me weleens verteld…

 

Toen ik vanochtend wakker werd na een slechte nacht, bedacht ik dat ik twee dingen kon doen: stuk zitten over die strandtent of er niet te zwaar aan tillen. Ik koos voor het laatste. Dus ben ik me op weg naar AH in de Beethovenstraat te buiten gegaan aan een rondje troostkopen, waarna ik innig tevreden thuis kwam, veel te dure, extravagante blouse gekocht, daar moest lingerie bij etc, ik voel me weer helemaal het vrouwtje en vele euri lichter. Geen idee wanneer ik een en ander aan zal trekken, het is niet bepaald voor dagelijks gebruik en ik loop op het moment voornamelijk in mijn sportkleren.

 

Fijn voor je, een avondje eten en drinken met een oude vriend, ik voorzie weer een kater morgen.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen