Waterman

Je hebt de dingen weer op een rijtje en alles is weer rustig in je hoofd deze week. Houd dat zo en neem niet meteen weer te veel afspraken aan. Je kan nu eindelijk alles weer rustig opbouwen dus maak daar gebruik van!

 

Vissen

Grijp de kans die je wordt aangeboden. Hij zal niet een tweede keer komen, dus twijfel niet en ga ervoor. Een beetje egoïstisch zijn mag af en toe.

 

Ram

Je verliest snel je concentratie en dat weet jij als geen ander, want jij zit boordenvol zelfkennis. Deze week is een goed moment om na te denken of je een aantal dingen misschien moet laten vallen en nieuwe dingen daarvoor in de plaats moet gaan doen. Wanneer jij bezig bent met je passie, zal je merken dat je concentratielevel verbetert.

 

Stier

Je hebt zoveel liefde in je en wil dit graag met al je vrienden delen. Doe dat deze week. Je vrienden zullen geïnspireerd worden door jouw ‘geef-mentaliteit.’

 

Tweelingen

Het is goed dat je jezelf deze week even op de tweede plek zet en juist dingen voor anderen wilt doen. Hieruit krijg je uiteindelijk je voldoening. Dat gevoel heb je misschien niet meteen, maar tweelingen, de waardering die je krijgt is goed voor je.

 

Kreeft

De afgelopen weken geen tijd vrij gemaakt om een film te kijken? Ga deze week dan naar de film of ga languit op de bank een film kijken. Je zult zien hoe fijn het is om even te focussen op een verhaal, een film. Je zult zien dat je het hebt gemist.

 

Leeuw

Deze week ontvang jij een leuke verrassing. Een berichtje van een oude kennis? Of bloemen van manlief? Een glimlach van iemand op straat? Geef je omgeving de kans. Verrast worden kan leuk zijn, leeuw.

 

Maagd

Wanneer jij ergens je zekerheid en voldoening uithaalt, vergeet je de rest nogal snel. Hoe leuk en spannend een nieuw avontuur ook kan zijn,  het nieuwe gaat er vanaf. Dus probeer deze week weer iets meer tijd te besteden aan je vriendschappen.

 

Weegschaal

Plannen is niet jouw sterkste vak. Je bent nogal van de impulsieve afspraken. Doe dat nou niet, weegschaal. Breng daar deze week verandering in en blijf keurig alles noteren in je agenda. Rust in je hoofd kan je wel gebruiken.

 

Schorpioen

Wanneer je deze week een prikkel van jaloezie voelt aankomen, kun je je maar beter even terugtrekken. Uiteindelijk heb je namelijk alleen maar jezelf ermee. Zoek iets waardoor je je weer kunt ontspannen.

 

Boogschutter

Een ontmoeting met iemand van vroeger staat bij jou op de agenda deze week. Ga eens gezellig wat doen en je komt helemaal voldaan thuis. Wist jij dat jullie zoveel gemeen hebben?

 

Steenbok

Het is tijd om een volgende vakantie of weekendje weg te boeken. Het geeft je weer heel wat energie, wanneer je iets leuks in het vooruitzicht hebt!