Franska’s Pakjesavond deel 7

 

 

De allerverrukkelijkste afsluiter van mijn eigen pakjesavond. Dit wil iedere vrouw wel winnen.

 

 

Word jij ook zo gelukkig van een heerlijke nieuwe pot crème? Ik wel. De allereerste keer dat ik zo’n pot openmaak voel ik me keer op keer een soort filmster in een chique commercial. En als het dan nog eens zo’n prachtige pot is van zo’n ongelofelijk luxe merk als Lancaster… nou… dan kan dat moment me niet lang genoeg duren. Trouwens, de tweede, derde, vierde en iedere volgende dag heb ik eigenlijk datzelfde gevoel. Pure verwennerij in de badkamer.

 

En je kunt zeggen wat je wilt, maar ik geloof er heilig in dat er niet voor niets zoveel onderzoek wordt gedaan. Dat er professoren en andere wetenschappers bij gehaald worden om onderzoek te doen om de best mogelijke ingrediënten te ontwikkelen en te combineren, heb ik persoonlijk weleens gezien in een beauty-lab. Prachtig.

 

Ik heb hier nu een (nog ongeopende! Ja, ik kon er vanaf blijven!) pot Total Age Correction Amplified Anti-aging Day Cream naast me staan. Die in de winkel €93,33 kost. En hij is dus van het luxe skin-care-merk Lancaster. Ik vind het ontzettend knap van mezelf dat ik hem niet stiekem in m’n tas heb laten glijden, maar netjes als klap op de vuurpijl van deze Pakjesavond voor jou heb bewaard.

 

Voor deze dagcrème is gebruikgemaakt van de zogenaamde ‘Full Light Technology’, een zonbeschermingscomplex dat in staat is het gehele lichtspectrum te omvatten, zowel uv-B- als uv-A-straling en ook zichtbaar licht en infraroodstraling, lees ik.

 

 

De experts van Lancaster aan het woord: ‘Om meer te weten te komen over cellulaire veroudering werkt Lancaster Laboratories regelmatig samen met onderzoekscentra van universiteiten. Terwijl de effecten van verschillende soorten licht op de melanine-synthese goed gedocumenteerd zijn, wordt er nog steeds veel onderzoek gedaan naar de invloed van luchtvervuiling op de huid. Hyperpigmentatie, van kleine donkere pigmentvlekjes tot een onregelmatige teint, is bijvoorbeeld een duidelijk teken van voortijdige huidveroudering.

 

 

Een goed huidverzorgingsproduct moet niet alleen effectief zijn. Het moet ook de zintuigen plezieren omdat men hierdoor het product zal blijven gebruiken. Met andere woorden: als het aanbrengen van een product prettig is, zal je waarschijnlijk de weken erna hetzelfde verzorgingsritueel blijven volgen en zodoende ook zichtbare resultaten bereiken. De texturen voelen inderdaad geweldig aan op de huid.’

 

Nou ik heb dus niet getest, maar misschien ga jij dat doen. Moet je wel even winnen natuurlijk. Hoe? Graag een reactie op rijm onder het Facebook-bericht over dit artikel. Geen Facebook, dan even een mailtje op rijm naar winnen@franska.nl. Hoeft geen volwaardig gedicht te zijn hoor. Als ik er maar een beetje om kan lachen.

 

Succes en tot zo weer op Franska.nl

Door: Franska

Afbeelding van Franska