Franska’s Pakjesavond deel 6

 

In elk huis hoort een plant thuis. Dat rijmt, dus is het waar. Zo denkt Sint erover en ik dus ook.

 

Natuurlijk komt er heel binnenkort een boom in huis. Maar we weten allemaal dat dat maar voor even is. En een plant blijft lekker voor altijd. Als je maar tegen hem praat, toch? Dus Sint vond dit een mooi moment om een plant cadeau te doen. In een prachtige sierpot. En niet zomaar eentje.

 

Er is iets heel leuk nieuws op het gebied van planten: Plantsome. De oprichters, broers Thom en Axel, hebben een passie voor planten en dat lag voor de hand. Ze zijn namelijk de zoons van een plantenkweker en opgegroeid in het Westland. ‘We vonden dat het tegenwoordig erg veel moeite kost om een plant te kopen. Een tripje naar het tuincentrum kost al gauw een paar uur en met al die zware tassen ook nog een plant onder je arm? Onhandig.’ Had ik laatst zelf ook trouwens. Dat moet en kan simpeler, dachten ze. En zo ontstond het idee voor Plantsome.

 

Bij hen koop je lekker makkelijk een plant online. Ze hebben een ‘plantzoeker’, die je helpt de plant te vinden die bij jou past, mocht je er niet zelf uitkomen. En alle planten komen binnen een werkdag direct bij je thuis en komen bij lokale, Nederlandse kwekers vandaan.

 

Thom en Axel hebben voor mijn pakjesavond twee keer de plant Ollie  inclusief sierpot Guido voor je klaarstaan. Waarom ie Ollie heet? Het is een olifants-oor. Leuk hè?

 

Winnen? Je weet het wel, hè? Een berichtje achterlaten onder dit artikel op Facebook of (als je geen Facebook hebt) een mailtje naar winnen@franska.nl.

 

Succes en oh ja: Nog een cadeautipje van de jongens: sinds kort heeft Plantsome ook een heel gave giftbox.

 

Tot zometeen bij het volgende deel van m’n Pakjesavond

Door: Franska

Afbeelding van Franska