Franska’s Pakjesavond deel 5

 

Nog heel veel lange avonden te gaan, dus wat dacht je ervan om dit heerlijke boek te winnen?

 

En niet zomaar een heerlijk boek. Een gesigneerd boek van Rik Felderhof. Ik heb gevraagd of Sint dat vanavond weg mocht geven op Franska.nl, vooral ook omdat het helemaal in mijn straatje past, want jaja-daar-is-ie-weer DOLCE VITA! Het heet Een zomer in Italië met Rik Felderhof met als ondertitel Reisjournaal van een romanticus. Nou, daar krijg je toch zin in? Het boek werd geschreven door Marjolein Westerterp, die ooit samen met Rik het tijdschrift Felderhof maakte. Het is 416 pagina’s dik en heeft lekker veel illustraties. Winkelwaarde twintig euro.

 

 

‘Neem haring mee en platte schoenen’, zo luidde de uitnodiging om naar Venetië te komen van Rik Felderhof aan Marjolein Westerterp. Ze kwam op pumps en hield niet van haring. Het was de opmaat voor een biografisch reisjournaal dat hen voerde langs de mooiste plekken van Italië, waar ‘De Vliegenvanger-trilogie’ zich afspeelt. Het resultaat: een intrigerend en onthullend kijkje in de ziel van de gastheer van Villa Felderhof. Of het makkelijk was om de zielenroerselen onthuld te krijgen, werd er aan de schrijfster gevraagd. ‘Nee,’ zegt Westerterp, ‘het voelde vaak als een tango voor één persoon.’

 

Een zomer in Italië dus. Ik mag vandaag vijf gesigneerde exemplaren weggeven, dus als je wilt winnen weet je wat je te doen staat hè? Even naar m’n Facebook-pagina en daar melden dat jij gegadigde bent. En als je onverhoopt geen Facebook hebt dan gewoon mailen naar winnen@franska.nl.

 

 

Succes!

 

En zorg dat je erbij blijft. Er komen nog meer pakjes vanavond.

Door: Franska

Afbeelding van Franska