Franska’s Pakjesavond

deel 4

 

Dit is fantastisch, hiervan gaan Sint en Piet echt even helemaal uit hun bol, qua win-actie. Lees maar even.

 

 

Zoiets heerlijks heb je vast nog niet in je schoen gevonden de afgelopen weken en ik vermoed dat het vanavond ook niet uit de zak getoverd wordt. Ja, tuurlijk zijn die tekeningen van de kinderen hartstikke leuk. Maar dit… wow!

 

Ik mag onder de pakjesavond-fans een heel mooi pakket verloten van het professionele merk Kérastase. En wel van de Aura Botanica-serie, een luxueuze haarverzorgingslijn van natuurlijke oorsprong. Zonder siliconen, sulfaten en parabenen. Ik heb er al eens aan mogen snuffelen bij de kapper, want ze weten daar dat ik Kérastase-fan ben. En lekker dat het ruikt! Alsof je in een heel luxueuze spa ergens op Bali bent beland. Officieel kan ik daar helemaal niet over mee praten, want ik ben er nooit geweest, maar ik heb een rijke fantasie. En dat is een ‘joy forever’, zeggen ze weleens.

 

Dit zit er allemaal in het pakket:

 

  • Aura Botanica Bain Micellaire Riche (Adviesprijs €22,90)
  • Aura Botanica Soin Fondamental (Adviesprijs €31,90)
  • Aura Botanica Masque Fondamental Riche (Adviesprijs €42,40)
  • Aura Botanica Eau de Vagues (Adviesprijs €29,90)
  • Aura Botanica Lait de Soie (Adviesprijs €29,00)

 

 

Dit is dus niet zomaar een pakket. Er zit heel veel in en is honderdzesenvijftig euro waard. By the way, de Aura Botanica-serie is winnaar van de Marie Claire Prix d’Excellence en de Elle International Beauty Award. Die twee prijzen krijg je niet zomaar.

 

Als ik jou was zou ik als de bliksem een reactie achterlaten onder het Facebook-artikel. Of (mocht je niet over Facebook beschikken) een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.

 

 

haarproducten

 

Mede namens Sint en Piet heel veel succes!

 

Door: Franska

Afbeelding van Franska