Franska X BBC First

 

Dat wordt een spannende zaterdag

 

 

Laatst zit ik thuis tv te kijken. Gewoon naar het programma dat m’n man uitkiest, want ik snap geen hout van de afstandsbedieningen, dus ik wacht af wat er langs komt, haha. Lees het hier maar. Zie ik ineens dat ik naar BBC First zit te kijken. Waar alles Nederlands ondertiteld is.

 

Ik vroeg me af hoe dat zat. BBC is toch Engels? M’n man wist het ook niet. Kwam ik laatst mensen tegen die er verstand van hebben en me vertelden dat BBC First dus speciaal voor ons in Nederland zo gemaakt wordt. En ze hebben echt topseries. Al eens geprobeerd? En was ik de laatste die het ontdekte?

 

 

Doordat ik dus in contact was met mensen die met BBC First te maken hebben, kreeg ik een voorproefje te zien van een heel spannende nieuwe serie die morgen start. ‘Liar’. Dat voorproefje ziet er zo spannend uit, dat ik absoluut ga kijken. En als ik jou was, zou ik dat ook maar doen. Dit wordt verslavend. Zeker weten.

 

Het gaat over Laura en Andrew. Laura is een intelligente en toegewijde lerares die net uit een relatie komt en niet zeker weet of ze weer wil gaan daten. Andrew is een bekende chirurg en heeft een zoon die bij Laura in de klas zit. De eerste ontmoeting tussen de twee leidt tot een date, maar beiden hebben geen idee tot welke gevolgen dit leidt voor elkaar of voor hun families. 

Er ontstaat een spannende thriller, die twee kanten van een relatie en twee kanten van de waarheid laat zien. Maar zijn er wel echt twee kanten van het verhaal? Dat gaan we dus zien… Vanaf zaterdag 18 november om 21.00 uur op BBC First.

 

 

Tot morgen bij de tv!

 

PS. BBC First is in Nederland o.a. beschikbaar via Ziggo kanaal 22 en KPN kanaal 25. Hierbij ook een link naar de zenders van BBC First.

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter