Franska op de bank met Yvette van boven

Even bij Yvette langs, want ze begint vanavond weer op TV. Dus ging ik vragen waar ze nog meer mee bezig is…

 

 

Vanavond 20.25 NPO2 staat Yvette weer in de keuken. Natuurlijk met Marie (haar schat van een hond) aan haar zijde. Hij was er uiteraard ook bij toen ik met Yvette sprak  over waar ze allemaal mee bezig is en wat haar bezig houdt. Laat dat nou precies zijn wat ik ook leuk vind. Drie keer raden:

 

 

En pssst…  Ik zei het net al. Twee kookboeken te winnen. Wil je? Of zal ik hem zelf in de zak steken? Oho! Niet netjes. Goed. Komt ‘ie. We zetten dit artikel ook op Facebook; als je daar dan even een reactie achterlaat wanneer je er eentje wilt winnen… Of in geval van geen Facebook in huis, dan even een mailtje naar winnen@franska.nl

 

 

Succes!

 

PS. En veel kijkplezier vanavond. Ik ben benieuwd wat de cliffhanger is. Koken met Yvette van Boven, 20.25 NPO2. 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.