HÄSTENS X FRANSKA.NL

 

Een echte Hästens

 

Wow! Een dagje Den Haag afsluiten met een overnachting in Hotel Central Park by Ron Blaauw en… slapen in een echte Hästens. Die eer viel mij te beurt. Logisch want ik woon in Den Haag en ben dol op lekker eten én lekker slapen.

 

 

Mijn drukke dag afsluiten in het Voorburgse boutique hotel was heerlijk. Man, wat een lekkere keuken hebben ze daar. Spareribs, maar dan zonder botjes, mmm! Hoe doen ze dat toch?

 

Die middag en avond had Hästens een speciaal Dream Event georganiseerd, waar een select persgezelschap voor was uitgenodigd. Het thema ‘dromen’ werd hier op een heel toegankelijke wijze uitgediept. Onder andere werden je dromen uitgelegd en er werd er verteld hoe je op basis van je dromen beslissingen kunt nemen. Handig! Zo waren we meer dan goed voorbereid op een nachtje heerlijk slapen in een echt Hästens bed. Wat slaapt zo’n bed lekker! Je hebt het gevoel dat je niet óp je bed ligt, maar erín. Aan alle kanten wordt je lichaam ondersteund en zo word je superuitgerust weer wakker.

 

 

 

Ik voelde mij als een prins op de erwt. En ik kan het weten, want ik ben een verre afstammeling van de Soesoehoenan van Djokjakarta, oftewel de Indische Keizer uit vervlogen tijden. Daarover een andere keer meer.

Doe het gewoon: zelf proefslapen.

 

Maar wat ik jou, lieve lezeres van franska.nl, van harte wil aanbevelen, is een overnachting in een van de veertien luxe suites in Hotel Central Park by Ron Blaauw. In alle kamers staan de mooiste droombedden van Hästens, ook het meest verkochte bed, de Auroria. Een overnachting boeken in Hotel Central Park kan al vanaf €97,50. Ik sliep in de ‘Johan Cruyff suite’, kamer 14 dus, en vond het een genot. Het bed dat daar staat is een Hästens Proferia type medium.

 

Slaap lekker! Zzzzz…

DOE MEE EN WIN: wij bij Franska.nl mogen een overnachting voor twee weggeven in het prachtige Hotel Central Park in Voorburg. Je slaapt dan in een echte Hästens en mag de volgende dag ook nog eens genieten van een overheerlijk vers ontbijt. Het enige wat je moet doen is ons liken op Facebook en geef daar ook aan hoe graag je deze fijne overnachting wilt winnen (incl motivatie van max 10 woorden). Succes!