Eva Jinek moet onder de wol

 

Gebroken nachten door je baby en een talkshow presenteren die iedere dag bijna een miljoen kijkers trekt. Geen wonder dat Eva Jinek een beetje minder weerstand heeft…

 

 

Eva begon haar talkshow gisteravond met excuses aan de kijkers. Ze zei: ‘Ik geloof dat ik niet helemaal heb kunnen ontsnappen aan de griepgolf. Ik ga er het beste van proberen te maken, ik hoop niet dat u er te veel last van heeft.’

 

Lastig hoor, met een schorre stem een televisieprogramma presenteren. Dat was de kijkers natuurlijk ook al opgevallen en op Twitter waren de adviezen met middeltjes tegen de griep dan ook niet van de lucht. Van bier met honing tot geperste sinaasappeltjes.

 

 

 

Sommige kijkers hebben collega’s die zich veel makkelijker ziekmelden. Zij vonden het wel stoer dat Eva, ondanks haar griep, gewoon op haar plek achter de microfoon zat.

 

 

Gelukkig lag baby Pax lekker thuis in zijn bedje te slapen. Zijn vader past de komende maanden op. Scheelt weer een griepje. Want als je kind eenmaal op het kinderdagverblijf zit, blijft ieder virusje aan je plakken en ben je zomaar een jaar chronisch verkouden.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit