Een tompouce voor je flamoes: Je kunt nu een tompouce vibrator kopen bij de Hema

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: Een tompouce voor je flamoes: Je kunt nu een tompouce vibrator kopen bij de Hema

 

 

 

De nieuwste lekkernij van de HEMA: de tompouce vibrator! Door de 5 standen van luchtdruk, vibraties én zuigende bewegingen, voldoet deze snack aan al je cravings. Vanaf vandaag is ie verkrijgbaar bij de HEMA, maar wel in beperkte oplage, dus kom lekker snel, dit keer.

 

 

De eerste tompouce waar je geen vieze vingers van krijgt; de HEMA heeft ‘m hoor. Want na het succes van de tompouce koffer, is er nu de tompouce vibrator.

 

 

Hema tompouce vibrator
Door de 5 standen en intensiteiten kun je zelf instellen hoe je ‘m gebruikt. Het kapje is gemaakt van zacht siliconen, wat zorgt voor een zijdezacht aanraking op je huid. De vibrator is 100% waterdicht zodat je ‘m kunt gebruiken waar je wilt. Je laadt je tompouce snel op met de USB kabel. Ook kun je ‘m netjes bewaren in het meegeleverde zakje. Hartstikke handig, toch? En nu nog in de aanbieding ook, want je betaalt nu geen 35 euro, maar slechts 25 euro. Genot voor bijna nop, what’s not to like?

 

 

We wachten met smart op Hema condooms met rookworst-smaak.

 

Door: Redactie FavorFlav