Één plus één is korting!

 

Het is op 11-11 niet alleen Sint-Maarten, maar ook een dag voor vrijgezelle koopjesjagers, en wel hierom.

 

 

Elf november is een heel populaire dag in China. Jonge, single studenten vieren op die dag namelijk dat ze geen partner hebben en dat ze daar eigenlijk wel hartstikke trots op zijn.

 
In China staat het cijfer 1 voor alleen zijn en deze dag, 11-11, met vier enen in de datum, is natuurlijk de beste dag van het jaar om dat te vieren. Niks zielig in een hoekje zitten kniezen en hopen op die prins op het witte paard of de vrouw van je dromen. Nee joh, zij maken er een waar spektakel van, een soort anti-Valentijnsdag waarbij er flink wordt gefeest. Daardoor voelen deze jongeren zonder verkering zich veel minder zielig en eenzaam.

 

Wat hierbij natuurlijk helpt is jezelf een beetje verwennen met een cadeau. Zo is elf november in China de afgelopen jaren één van de grootste online winkeldagen geworden, waar de single koopjesjagers een topdag hebben. Er wordt dan alleen al door AliBaba, één van de grootste Chinese shoppingsites, een omzet gehaald van meer dan vijfentwintig miljard dollar. In de eerste twee minuten van deze dag werd er al voor een miljard dollar verkocht! Woeaaah dat geloof je toch niet?!

 
Ook de Nederlandse singles hebben deze dag ontdekt en als ze willen kunnen ze zich te buiten gaan aan geweldige koopjes. Is deze dag alleen voor vrijgezellen? Tuurlijk niet! 

 

 

Iedereen die zichzelf eens lekker wil verwennen met een leuke korting kan voor de beste deals kijken op de site van Wehkamp.Daar hebben ze een actie met kortingen tot 50% korting. Joehoe!

 

Of koop een lekker parfum voor jezelf bij Bol.com met een korting van 70%!

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit