De 5 leukste cadeaus om op te sturen

 

Vergeet je op het nippertje de verjaardag van je vriendin, wil je je lieve moeder extra in het zonnetje zetten of is er iemand die je in het bijzonder wil bedanken? Een cadeautje opsturen is de allerleukste verrassing.

 

Natuurlijk is een bos bloemen inclusief een kaartje superlief, maar erg origineel is het niet. Trakteer eens op een Oreo-brownie, een gin-tonic box of… Ach, kijk zelf maar even, want dit is heaven op je deurmat. Wie is jouw lucky one?

 

The Brownie Box 

Hier bestel je de aller- aller- allerlekkerste handmade brownies in de smaken double chocolate, hazelnoot & walnoot, karamel zeezout, M&M’s, Oreo, stroopwafel en pindakaas. De boxen beginnen met 6 pieces voor €12,95 en eindigen met 34 brownies voor €36,95. Enne, vandaag voor 15.00 uur besteld is morgen al verzonden, inclusief persoonlijk kaartje of foto. Iemand die dit niet zou willen ontvangen? 

 

 

Brownie box met 6 brownies in 2 smaken, €12,95 The Brownie Box 

 

Gin Tonic box 

Hendrick’s Gin en Bombay Sapphire inclusief limoen: alleen maar liefde voor degene die je met deze box thuis op de bank verrast, toch? Loffff.

 

 

Hendrick’s Gin en Bombay Sapphire, order Gin Tonic box 

 

Chocstar

Bij Chocstar ontwerp je je eigen choco, waaronder een XXXL reep (lees 1000 gram), een chocoladehart of milestone box. En die milestone box is een winnaar hoor, hierbij kun je namelijk twee chocoladeletters of -cijfers opsturen richting de jarige/getrouwde/verdrietige/vrolijke/zieke/mommy to be. Kijk zelf maar even hoe leuk dat er uitziet: 

 

 

Milestone box, €29,95 Chocstar  

 

The Gift Label

Een ander goed idee is The Gift Label. Van kaarsen met teksten als ’warm hug’ en ‘keep shilling please’ tot de lekkerste beautyproducten. 

 

 

’Hi tiger it’s spa time’ bodyscrub, €17,95 The Gift Label 

 

Meet Milu

De perfecte treat met een moisturizing, bubble foam en anti aging masker van Milu Meets. Dit is geluk in een box en past perfect door de brievenbus. 

 

 

3 sheet masks gift box, €22,95 Meet Milu

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl