Een bijzonder alternatief voor de trouwring

Bij Maison Margiela wilden ze eens wat anders voor het huwelijksaanzoek proberen.

 

Je hoeft tegenwoordig niet meer aan te komen met een blinkende ring in een zwart vierkant doosje. Nee, je kunt nu voor dé vraag hulp inschakelen van de liefde van elke vrouw. En dan heb ik het niet over de aanstaande echtgenoot, maar over schoenen. Stel je voor, je partner gaat op zijn knieën voor je, en in plaats van dat kleine, met suède beklede doosje tovert ie opeens een mooie pump tevoorschijn. Verrassing!

 

Nu kan ik me voorstellen dat je alsnog wel met een mooie diamant om je ringvinger wil pronken. Hoe gaan mensen anders geloven dat je echt eindelijk in het huwelijksbootje stapt? En het staat ook gewoon erg mooi, toch? Die fonkelende accessoire om je vinger. Dus daar is rekening mee gehouden. In de hak van het muiltje bevindt zich namelijk alsnóg een mooie trouwring. De hak is gemaakt van plexiglas, dus de ring kan je al duidelijk zien zitten. Zo ben je ineens twee pronkstukken rijker.

 

Als het moment ooit komt dat mijn prins op het witte paard op z’n knieën gaat, mag die het wat mij betreft best bij een prachtige ring houden hoor. Al die tierelantijnen zijn niet altijd nodig, ik houd wel van clichétradities. Maar origineel is het alternatieve idee in elk geval wel.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Maria Theresa Rosati (@thepersonalshopperexperience) on

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts