Dramatische recensies voor And Just Like That

De nieuwe Sex and the City lijkt geen succes.

 

 

 

Ik had me er zo op verheugd: And Just Like That, maar toen ik deze week vast HBO Max wilde installeren, kreeg ik de eerste tegenvaller te incasseren. Namelijk dat wij de serie pas volgend jaar kunnen zien. Schrale troost lijken de recensies van Variety en The Guardian, want die zijn niet mals. The Guardian noemt de eerste twintig minuten van de serie ‘terrible’ en verweet de serie van eerst de witste serie ooit nu vrij krampachtig ‘woke’ te willen zijn en hun keerpunten in hun leven iets te geforceerd willen uitleggen aan de kijker.

 

Verder mist Variety vooral enorm het personage van Samantha. Haar afwezigheid wordt te vluchtigjes uitgelegd en los van de afwezigheid van haar personage mist de rest van het trio de ‘zsa zsa zou’, zoals Carrie het zelf zou omschrijven.

 

Toch kan ik niet wachten tot de dag dat wij de serie kunnen zien en dan hoop ik dat ik het oneens zal zijn met de recensenten en dat ik de serie, in tegenstelling tot de tweede film, wel helemaal uit zal kijken.

 

And Just Like That in feitjes

 

· Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon zouden 750.000 dollar per aflevering krijgen

 

· De And Just Like That-serie bestaat uit tien afleveringen (dus een zalige 6,5 of 7,5 miljoen per actrice)

 

· Tijdens de opnames overleed Willie Garson, Stanford Blatch, maar omdat Michael Patrick King geen dood in de serie wilde, is zijn hele verhaallijn eruit geschreven)

 

· Het is 17 jaar geleden dat de serie stopte. Zeventien jaar…

 

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach