Doe je mee met de Popquiz?

 

Ik ben gek op een kwis, of quizzzz, net hoe je het noemen wil. Vind het altijd leuk om mijn kennis te testen. Variërend van gekke feitjes tot muziek.

 

Dus doe ik graag mee met programma’s als De Slimste Mens, Weet Ik Veel en Per Seconde Wijzer. Een gezellig pubquizje sla ik ook niet over. En mijn meneer en ik doen vaak een wedstrijdje muziekkennis: wie weet welk liedje bij een intro hoort of wie de zangeres is.

 

Blijkbaar zijn er meer mensen die dat hartstikke leuk vinden. Voor die fanatiekelingen onder ons organiseert NPO Radio 2 aanstaande vrijdag de Popquiz.

 

Vanaf 19:00 uur kun je de hele avond laten zien wat je waard bent. Weet jij binnen een paar seconden een intro te herkennen, vul je elke songtekst zonder haperen aan, weet je van iedere track wel ongeveer waar deze in de Top 2000 staat of herken je het thema bij een aantal platen? Dan maak je een grote kans op een plek in de finale.

 

Je kunt aan 4 speelrondes meedoen. Win je een van die rondes, dan sta je in de finale.
Dus pak morgenavond om 19.00 uur je tablet of je telefoon, je kunt meedoen via www.nporadio2.nl/popquiz.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit