Dit zijn de liefste reclames ooit

 

Spontaan tranen in mijn ogen. Ik weet niet of ze een nieuw team hebben aangenomen bij Plus, maar ik moet zeggen: well done.

 

Spontaan tranen in mijn ogen. Ik weet niet of ze een nieuw team hebben aangenomen bij Plus, maar ik moet zeggen: well done. Ik voel zowaar een brokje in de keel. De supermarkt speelt lately enorm in op de emotionele commercials. En ja, die slaan aan bij het Nederlandse publiek. Ze zijn zelfs meerdere keren genomineerd voor een Loeki, de prijs voor de mooiste reclames van Nederland. Waarom? Kijk mee en je snapt het meteen. Dit zijn de drie mooiste, als je het mij vraagt.

 

1. De kleinzoon en zijn opa
May stuurde ‘m laatst naar me door met: ‘Moet je kijken. Zo, zo lief.’ En ze heeft gelijk. Met zulke lieve mensen om je heen is oud worden ineens zo erg niet meer…

 

 

 

 

2. De afvalrace van de bikkel
Shit, ik kijk naar deze man en denk: ik herken je struggle. Afvallen, tja, het is gewoon een kwestie van volhouden. Van doorzetten. Maar áls je die eindstreep dan eenmaal bereikt hebt… Man, man.

 

 

 

 

3. De kerstreclame waar je een instant trillip van krijgt
Als iemand er niet meer is, zijn het de warme herinneringen waar je aan vast blijft houden. Pijnlijk, rauw en potverdomme mooi. En dan die blik op 1 minuut 10, man man. Brullen geblazen.

 

 

 

 

Afijn, geen hogere wiskunde deze zondag. Gewoon even een diepe buiging voor Plus. Moet ook kunnen.

 

 

 

 

Door Redactie Amayzine