Dit zijn de 29 meest bizarre babynamen die bn’ers ooit hebben gegeven

 

Elon Musk, de CEO van Tesla mocht je willen weten over wie ik het precies heb, heeft gekozen voor een vrij vreemde babynaam.

 

Zo vreemd zelfs, dat het wereldnieuws is. Het jochie heet namelijk X Æ A-12 Musk. Jawel. Je leest het goed.

 

Die naam gaat inmiddels rond op Twitter want eh: iedereen vraagt zich af hoe je dat toch uitspreekt. Watttt bedoel je met AE? A-12? Je spreekt het waarschijnlijk uit als iets van X Ash Archangel. Zeggen ze. Het arme kind.

 

Ik vind met kindernamen eigenlijk dat je dat vooral lekker zelf moet weten. Als jij en je partner het een mooie naam vinden, go for it.

 

Want daar heeft een mening van een ander niets mee te maken. Lekker niet naar luisteren, naar wat iedereen vindt – want je kunt het toch nooit goed doen voor iedereen. Maar ja. Sommige namen die ik weleens hoor zou ík nooit kiezen voor mijn kinderen. En dat is misschien maar goed, anders zou iedereen hetzelfde heten. Voor mijn twee kinderen koos ik ook geen gewone namen uit de top 10. Nee. Net iets origineler, maar niet te mal. Bodi en Daaf. Ik vind het nog steeds heel mooi en bij elkaar passen. Ook past het bij de jongens. En ik ben blij dat het gewoon goed uit te spreken is voor iedereen en dat niemand twijfelt over hoe ze het moeten zeggen. Nee hoor: ik was er eigenlijk heel snel uit, uit die kindernamen kiezen voor mijn baby’s.

 

Sommige BN’ers durven wat meer te spelen met letters. En die gaan dan ook voor échte aparte namen voor hun zoon of dochter. Ze nemen risico’s, denken volledig out of the box. Je kunt er commentaar op hebben en erom klagen, maar ze trekken zich tenminste weinig van een ander aan. Nou ja, ach. Voor ieder wat wils. Tenminste geen zestien Noah’s of Emma’s in dezelfde klas, toch? En het is – ik zeg het nog maar eens – zo belangrijk om je eigen pad in het leven te kiezen. Want er is toch altijd wel iemand die zanikt.

 

1. Vegas
2. Bloem
3. Mensje
4. Zus
5. Riff
6. Tigerlily
7. Django
8. Piet (voor een meisje)
9. Splinter
10. Goud
11. Rocci
12. Robijn
13. Heavenly
14. Dokus
15. Salomon Elvis
16. Limoni
17. Jezebel
18. Dushi
19. Ari
20. Solomonica
21. Hamer
22. Bickel
23. Achilles
24. Grover
25. Monroe
26. Kenzo
27. Prince
28. Toy Travis
29. Uma Lou Lou

 

Het lijkt me toch wel wat hebben als Bodi over 16 jaar thuiskomt met zijn nieuwe vriendin Tigerlily. En Daaf met Piet.

 

Bron: Vernoeming.nl

 

 

Door: Tessa Heinhuis