Dit wil je winnen voor jouw liefste keukenprins of -prinses

 

Speciaal voor Valentijnsdag mag ik nog een knappe prijs weggeven. Iets voor jouw grote liefde of voor jezelf?

 

 

Dat liefde van de man of vrouw door de maag gaat, dat is in Huize Smit helemaal waar. Met veel plezier kook ik zijn lievelingspasta; hoe meer carbonara, hoe meer vreugd. En andersom kan ik niet blijer worden van een lekker geroosterd kippetje dat mijn meneer voor mij staat te bbq’en. Ja, ook bij -2 staat hij speciaal voor mij te braaien. Als dat geen liefde is.

 

Heb jij ook een keukenprins of -prinses in huis en wil je je lief graag voor Valentijnsdag verrassen, dan heb ik een fantastische prijs voor je geregeld. En natuurlijk ook voor alle vrijgezellige lezeressen die ook van koken houden. 

 

 

Moet je zien wat een beauty! Deze Kitchenaid minihakmolen, in de toepasselijke kleur Passion Red, wordt je grootste liefde in de keuken. Een ideaal compact apparaat om te hakken of te pureren.  Je kunt er zelfs rauw vlees mee malen om er de lekkerste gehaktballen van te maken. En via het handige giettuitje kun je makkelijk je olijfolie doseren als je bijvoorbeeld zelf pesto maakt. Ik geef je meteen even een receptje

 

 

De foodprocessor is heel eenvoudig met maar 1 knop te bedienen. Je kunt met twee snelheden werken en er zit ook een puls-functie op voor grove of fijne resultaten. Het deksel, de mengkom en het mes kunnen na gebruik zo de vaatwasser in. Daar gaat het hart van jouw fijnproever vast sneller van kloppen.

 

 

Je weet wat je te doen staat hè? Laat even op Facebook weten waarom jij degene bent die zou moeten winnen. Geen Facebook? Geen zorgen, dan kun je ook een mailtje sturen naar winnen@franska.nl.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit