Dit is de vrouw die Meghans’ huis inricht 

En May is obsessed

 

De ganse Britse natie kreeg collectief de hik toen ze hoorden dat Frogmore’s Castle (het onderkomen van Meghan en Harry) voor 2, 4 miljoen pond verbouwd moest worden. Van HUN belastingcenten. Het totale kostenplaatje van het Britse koningshuis is best behoorlijk gestegen de laatste jaren. Buckingham Palace werd grondig verbouwd en het huwelijk van Meghan en Harry was ook niet bepaald een ‘maandagochtendje’ (op maandag trouw je in Nederland gratis) zal ik maar zeggen. Men schat dat het bedrag dat het koningshuis in 2018/2019 de staat heeft gekost rond de 82 miljoen pond is. Aan de andere kant (ik ga er gevoeglijk even vanuit dat je dit veel geld vindt) is dat omgerekend maar 1 pond 24 per Brit. En voor dat geld hebben we er toch een hoop plezier van, of niet?

 

Hoe dan ook, die 2,4 miljoen ging op aan structurele aanpassingen. Het dak, de badkamers, warm water. De interior decorator hebben Meghan en Harry vast zelf betaald. En over haar wil ik het even hebben. Ze heet Vicky Charles, zou nu worden aangeklaagd omdat ze een andere klus spontaan uit haar handen zou hebben laten vallen om Meghan en Harry te helpen, ze heeft geen Instagram (very exclusive) en nou ja, ik ben er eens even in gedoken.

 

De beste Vicky is Brits, studeerde in Exeter maar woont nu met man en twee kinderen in New York en heeft ook een onderkomen in de Hudson Valley Countryside. Daar ben ik dus nog nooit geweest, maar nu wil ik er ook wonen. Meteen.

 

Vicky wiste dit uit haar eigen biografie, maar ik vind het allerleukst. Ze begon als serveerster in SoHo House en stootte door tot creative designer van de hele SoHo House Group. Ze richtte ook SoHo Farmhouse, het SoHo in Malibu, Chicago, Barcelona en de Nederlandse vestiging in en zorgde er ook voor dat er een SoHo-lijn kwam die je gezellig zelf kunt kopen.

 

Waarschijnlijk zijn Harry en Meghan zo op het idee gekomen want hun eerste date was in SoHo Townhouse Dean Street en ze zijn ook samen in SoHo House in Amsterdam geweest.

 

Andere cliënten van Vicky zijn de Beckhammetjes en George en Amal. Da’s handig, want als ze bij elkaar op bezoek zijn, voelen ze zich meteen thuis. Haar stijl past ze natuurlijk aan in wens en smaak van de klant maar kenmerkt zich toch wel door landelijk en knus met wat boho items uit vervlogen tijden. Ik wil hoe dan ook vriendinnen worden met Vicky. En ach, die George en Amal die neem ik dan op de koop toe. Ik ben de beroerdste niet.

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach