DEZE TAARTEN ZIJN REGELRECHTE MISBAKSELS

 

Als je eigen taart mislukt? Niet zo grappig. Maar lachen om de misbaksels van een ander doen we natuurlijk wel. Dit zijn de meest hilarische misbaksels die we ooit zagen.

 

Thuisbakkers met lef
Ik geef het maar meteen toe: ik kan best bakken hoor, maar veel verder dan limoncello madeleines, boozy chocoladetaart en gin-tonic cake kom ik niet – en ja, nu ik dit schrijf valt het me ook opeens op dat er bij mijn baksels altijd drank aan te pas komt. Misschien komt het daardoor wel dat ik denk dat het met mijn bak-skills wel snor zit, omdat ik gewoon niet meer helemaal helder het resultaat zie.

 

Hoe dan ook; aan heel veel baksels waag ik me niet eens, omdat de kans op regelrechte misbaksels enorm op de loer ligt. Andere thuisbakkers hebben klaarblijkelijk minder schroom en hun mislukkelingen zijn hilarisch. Kijk, huil, lach en verwonder!

 

 

Door: Redactie FavorFlav