Deze sterrenbeelden zeuren het meest

deze sterrenbeelden klagen het meest vrouwen

 

Het is te warm buiten maar o gut nee, niet die winter weer, hoor. Dan is het véél te koud.

 

 

 

Dan is het véél te koud. De soep is te zout, de vlucht naar Ibiza duurt te lang en de buren maken altijd zoveel lawaai.

 

It’s all written in the stars
Je hebt nu eenmaal van die mensen die het heerlijk vinden om te klagen. Die eigenlijk op alles wel kunnen zaniken. Al is het gras nog zo groen, dan is het gras wel weer te nat. Of je een lekkere zeur bent heeft alles te maken met je sterrenbeeld. Vrouwen met deze vier sterrenbeelden kunnen klagen, zeuren en zeiken als de beste.

 

Maagd

De Maagd gaat maar door met haar lijst van ellende. Ze heeft dit, ze heeft dat, ze heeft altijd wat. Dan is er weer wat in de familie dat speelt, dan weer de gezondheidskwaaltjes van haar man. Eigenlijk is er gewoon nooit iets níet aan de hand in haar leven en ze houdt er niet over op. Je kunt er lekker in meegaan om wat stoom af te blazen, maar aan de andere kant is haar toon van spreken doorgaans negatief. Haar glas is nou eenmaal niet halfvol. Het komt door haar perfectionisme: ze wil alles onder controle houden en zodra dat niet lukt moppert ze. Probeer het eens over de zonnige kanten van het leven met haar te hebben, wie weet kun jij haar aansteken met wat gezellig gebabbel.

 

Boogschutter

De Boogschutter is soms negatief, zelfingenomen en kwetsend. Ze kan roddelen als geen ander en ze denkt niet altijd even goed aan de gevoelens van anderen. Bovendien klaagt ze graag uit zelfmedelijden. Anderen hebben het altijd maar makkelijker, zij heeft het o zo zwaar. Ze is mondig en communicatief, ze redt zich in haar verhalen wel, maar als je er eens goed op let, zul je zien dat het vooral zeuren is over dingen die niet zo gaan zoals ze zou willen. Er is altijd te weinig geld, te weinig zon, te weinig wijn. En haar mening draait niet zomaar bij: de Boogschutter is aardig standvastig.

 

Schorpioen

De Schorpioen vindt zichzelf al snel zielig. Ze kan daar ook voor lange tijd in blijven hangen: die ene vakantie die niet doorging? Daar heeft ze het een jaar later nog over. Ze is ook niet snel tevreden op sociaal vlak: dan doet die vriendin weer niet aardig genoeg, dan laat de ander weer te weinig van zich horen. In haar liefdesleven heeft ze ook altijd wat aan te merken, terwijl ze stiekem hartstikke blij is met wie ze in haar leven heeft. Ze laat het alleen niet hardop blijken. Het wordt tijd dat ze niet vergeet waar ze allemaal dankbaar voor mag zijn.

 

Leeuw

De Leeuw praat graag over zichzelf en dan ook over de dingen die minder goed gaan. Sociaal is ze niet altijd even sterk omdat ze zichzelf vooral in het middelpunt van een gesprek plaatst. Haar sores moet iedereen aanhoren, terwijl ze dan vergeet te vragen naar de ellende van een ander. Haar beste vriendinnen accepteren dat en weten gelukkig niet beter. Ze zou eens vaker moeten luisteren naar wat anderen vinden en zeggen: zo slecht heeft ze het namelijk helemaal niet in haar leven.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com